Nagenoeg klaar voor vertrek
Door: Martine
Blijf op de hoogte en volg Martine
06 Augustus 2018 | Nederland, Obdam
Na gisteren al de tassen zo goed als volledig te hebben ingepakt, was het vandaag zaak voor de puntjes op de i. Alles staat nu helemaal klaar voor vertrek, op de nodige opladers na, want die hebben we nog even nodig.
Het huis is inmiddels ook weer helemaal aan kant, en kunnen we met een gerust hart voor een kleine drie weekjes overdragen aan ons `suikerkind`.
We hoeven morgen gelukkig niet al te vroeg uit de veren, al zullen we ongetwijfeld wel bijtijds wakker zijn. Gelukkig ben ik dat al twee weken, dus niets nieuws onder de zon. We slapen ook het laatste nachtje buiten onder de veranda, zodat het bed schoon en fris is voor onze huis-oppas. Vanaf hier kunnen we gewoon lopen naar 't station en nemen we de trein naar Schiphol. Daar zullen we wel al vrij snel de eerste reisgenoten tegenkomen. Ben benieuwd.... we reizen in een niet al te grote groep van 15 personen.
Na een uurtje of 9 vliegen zullen we landen in Paramaribo, Suriname. In Paramaribo zullen we starten met een "vrije dag", waar we deel kunnen nemen aan een stadstour. Daarna reizen we af naar Boven Suriname, wat men dan noemt "het binnenland". Hier zullen we langer rond de Boven Suriname rivier verblijven dan gepland, omdat de Raleighvallen en de Voltzberg helaas niet (meer) toegankelijk zijn, en er dus gezocht moest worden naar een alternatief. We zullen vast evengoed wel mooie dingen gaan zien. Betekent voor het thuisfront wel dat er een weekje geen verslaglegging zal plaatsvinden. Maar des te meer zal ik na die week te vertellen hebben!
Enfin, jullie zullen de verslagen wel onder ogen krijgen als ze er zijn. Wij wensen alle thuisblijvers een fijne zomer! Tot snel.